Voor het tot stand brengen van onze culinaire verwennerij zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.
Wie wil op zaterdag 18/09 in de namiddag de tafels helpen klaarzetten ?
Wie wil zondagmorgen de borden helpen schikken ?

Vrijwilligers kunnen alle verdere info krijgen bij Geert Nemegeer, ché culinair.

 

 

 

Ook op culinair vlak zal Beveren Buust de geschiedenisboeken ingaan.


Op 22 juni werd de finale gehouden voor de stoofpotjes. Uit tal van originele recepten werden de beste geproefd. En na lang beraadslagen is de winnaar bekend. Zééééér lekker. Dat kan ik alvast meegeven. Wat het juist is zal pas geweten zijn op 19 september.

 

De voorgerechten worden gemaakt door vrijwilligers. Dus iedereen die graag met eten bezig is gelieve contact op te nemen met ché culinair. Wij gaan er van uit dat het mooi weer is en hebben bijgevolg gekozen voor een koud voorgerechtje. Uiteraard hebben de vrijwilligers hier geen kosten aan.

 

Ook aan de  zoetemondjes  wordt gedacht. Wat is een menu zonder dessert. Inderdaad, een beetje zoals een taart zonder slagroom. Ook deze worden gemaakt door vrijwilligers. Wie graag bezig is met het maken van desserts meld jullie aan. Een tip van de sluier misschien : chocolade.

 

Op 19 september zal er dus een vaste menu te verkrijgen zijn voor een zeer democratische prijs. Vooraf kaarten kopen zal wel verplicht zijn. Het hoe en wat volgt later. Ik zou zeggen hou deze website in de gaten.

Ook naast het menu zorgt Beveren Buust voor een culinair revolutie. Zowel de bakkers als de slagers zijn bezig met een historische mijlpaal. Ze werken samen voor de ontwikkeling van een nieuw product. Ook in het chocoladelandschap wordt aan iets nieuws gewerkt.

Stuk voor stuk worden het producten die je enkel en alleen in Beveren zal kunnen vinden.

 

Geert Nemegeer, karakske@skynet.be

 

 

 

 

1